Figyelem, a helyek száma korlátozott! Csatlakozz a BabaVágyó INGYENES webinárhoz most!

INGYENES WEBINAR (Május 23. csütörtök 20:00)

Hogyan számolhatod fel az anyaságod útjában álló belső akadályokat?

Tarts velünk, ha szeretnél új nézőpontokat kapni!

Ez az esemény kifejezetten Neked szól, ha szívből vágysz a gyermekáldásra és nincs szervi/biológiai akadály, „csak” egy láthatatlan gát áll az álmod és a valóság között.

Ismerd meg a SzomatoDrámában rejlő önismereti/gyógyulási lehetőségeket!

Ha itt vagy velünk, nagy eséllyel van egy óriási IGEN benned, ha a gyermekáldásra gondolsz. Azonban vannak a tudattalanban mélyebb válaszaink is, melyek egyszerre igazak a felszínen lévőkkel, és irányítói is az életünknek. Mert hitted volna? Mindkettő lehet egyszerre!

Nem kérdés, hogy a baba utáni vágyunkra is hatnak a tudattalan mintázataink. Ezek a belső válaszok életünk korai szakaszának kapcsolódási sérüléseiből, mintáinkból születnek. Azonban a múltból származó negatív élmények tudattalanul gátolhatják a baba érkezését. A jó hír az, hogy ezek a programok átírhatóak, transzformálhatóak.

Ha megérintenek a ezek a sorok, gyere és tarts velünk ezen az interaktív webináron, ahol a fenti témákat járjuk körbe vendégünkkel, Oláh Kata pszichológussal egy kellemes hangulatú beszélgetés keretében .

Izgatottan várom, hogy találkozzunk! 💗😍

nap
óra
perc
mperc

A lélekhívás esszenciái: érzelmek, minták és átalakulás

A webinar elsősorban azoknak szól, akik vágynak a gyermekáldásra és nem értik, ha a fizikai testükben minden rendben van, mi lehet az akadály.

1. Születéstörténetünk

Milyen hatással lehet a fogantatásunk és a születési élményünk a jelenlegi életünkre? Hogyan gyógyíthatjuk önmagunkban ezeket a történeteket?

2. Kapcsolódási mintáink mint alapkövek

A szokás- és hitrendszereink feltérképezése. Avagy hogyan lépjünk ki az ismétlődő forgatókönyvekből?

3. Sebzettségünk, hiányaink az anyává válás útján

A traumának két útja van: 1. magadban gyógyítod, 2. továbbadod.

felnőtt szomatodráma
4. Hogyan segíthet a SzomatoDráma?

Dramatikus elemek segítségével megjelenítjük a belső elhárító mechanizmusaidat és a játék cselekvő részeseként átalakíthatod és felszámolhatod azokat.

Előadók, akik segítenek elindulni a változás útján

„A SzomatoDráma program felér egy lelki-botoxxal" - Iza

Szia! A nevem Kóka Izabella, a Te minősített SzomatoDráma Játékvezetőd és Szakembered

A napokban valaki megkérdezte tőlem, hogy körülbelül mennyi SzomatoDráma játékot vezettem. Meglepett a kérdés, de kíváncsivá is tett, ezért próbáltam utánaszámolni. Óvatos becsléseim szerint is több, mint ezer Játékvezetés áll a hátam mögött. Izgalmas volt kalandozni a gondolataimban, visszarepülni az első játék élményemhez, ami azóta is velem van a katartikus pillanataival együtt. Emlékszem a döbbenetre, amikor a tüneteim mögött életem kulcsszereplőit és az aktuális konfliktusaimat véltem felfedezni, melyek a gyerekkoromba vezettek vissza.

Azóta rengeteg tudással és saját élménnyel gazdagodtam, de még mindig csillogó szemmel és nyitott szívvel kísérem a folyamatokat és lenyűgözve figyelem, ahogyan egy-egy tünetbe zárt történetből különleges életek, sors mintázatok bomlanak ki. 

Szereplőink visszajelzései szerint a Varázsszőnyegünkön játszani olyan, mintha egy puha felhőn ülve kémlelnék a valóságot. Bármilyen nehéznek is tűnik a játék, a megélt szerepek, mégis teljes biztonsággal mutathatják meg magukat, mert elfogadás és nagyrabecsülés fogadja mindazt, amit meg tudnak osztani velünk.

Egy hely, ahol a csodák történnek. Várlak szeretettel az INGYENES webinarra!

Kóka Izabella

Minősített SzomatoDráma Szakember és Játékvezető 

0 +
Résztvevői mosoly
0 +
Elégedett résztvevő
0 +
játék levezetése
0 +
Év szakmai tapasztalat

"Egy SzomatoDráma program után hazamenni felér egy lelki-botoxxal" 🥰 - Mit mondtak mások a SzomatoVarázs programokról?

„SzomatoDrámával most találkoztam először. Nagyon mély megéléseket éltem át a testemmel való kapcsolatfelvétel nyomán. Ezt a mindennapokba biztos tovább viszem. Nagyon mély megéléseim voltak, amelyeket még emésztenem kell.”

Julcsi

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

„Emberi tisztelet és szeretet hatotta át a napot. Profizmus, őszinteség, mélyre látás jellemezte a játékomat. Nehezen nyíltam, de Iza érzékenysége segített közelebb kerülni önmagamhoz. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó alkalom.

Péter

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

„Drága Iza! Őszinte szívvel hálás vagyok azért a szakértelemért és szeretettel teli jelenlétért, amivel végig vezettél a játékomon. Ahogyan finoman, tökéletes ráérzéssel, lágyan irányítottál a legbelsőbb elakadásaim felé, megadtad számomra azt a biztonságos közeget, ahol bátran belengedhettem magam az eltemetett érzésekbe. Ez pedig már vitt magával egészen a csodálatos feloldozásig és (talán túlzónak tűnhet, de nem az) az életmentő gyógyulásig. Szeretettel teli ölelésem!”

Meli

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

„Csodálatos volt Izával játszani! 

Egyszerre tudott vezető és megtartó közeget biztosítani, ahol azt éreztem, hogy bármi megtörténhet és meg is történt! A kedvessége, életszeretete, megértő figyelme segített végig a játékok alatt. 

Nagyon köszönöm és remélem még sokat fogunk együtt játszani.”

Sziszi

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

Nagyon köszönöm Izának a felismerésekkel teli utazást, ami a mai napon ért. Empátia, bölcsesség, rendkívüli hozzáértés, ami őt jellemzi. Sokat segített nekem!! Hálás köszönet érte.

Renáta

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

Az első SzomatoDrámás élményem volt. Kissé félve érkeztem ide, egy igen nehéz élethelyzet kellős közepén. De már az első játéknál éreztem, jó helyen vagyok. Izának sikerült olyan légkört teremtenie, mely öt vadidegen ember között elmélyítette a kapcsolatot, támogatást. Köszönöm, hogy végigvezettél ezen az élményen. Szerintem nemsokára még találkozunk. 🙂

Kata

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

Játékos, kreatív önismereti és terápiás módszerekkel kerülsz közelebb testi tüneteidhez, lelki elakadásaidhoz. Új nézőpontot, aha pillanatokat kapsz, amivel egyensúlyba hozhatod önmagad. Felnőtteknek, gyermekeknek egyaránt segít.

©2024 – SzomatoVarázs. Minden jog fenntartva

Weboldalt készítette WeblapMentor  / Fotókat készítette Linda Daniella Fábián