Ingyenes webinar! Hogyan válhatunk gyermekeink legjobb szüleivé, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatot teremthessünk velük? Kattints ide!

Felnőtt SzomatoDráma nap

(1 vásárlói értékelés)

27.000 Ft

Az elmúlt évek több száz Játékvezetői tapasztalata azt mutatja, hogy a fájdalmas élményekkel teli gyermekkor sajnos sokunkat érint, gyakorlatilag többségünk hétköznapi valósága. Azonban annál kevesebb az egyértelmű iránymutatás arra vonatkozóan, mi lehet a valódi megoldás és a gyógyulás felé vezető út. A SzomatoDráma önismereti és terápiás módszerével rálátsz testi tüneteid, lelki elakadásaid önismereti mozgatórugóira. Új nézőpontok, felismerések, döntési lehetőségek  segítenek elindulni egy önazonos, felszabadult élet felé.

A felnőtt SzomatoDráma nap játékai kis csoportban (max. 5-6 fő) intim közegben zajlanak. 9.00-17:00-ig zajlik a foglalkozás. Kérlek, válassz időpontot: 

Kedvesek, hívlak benneteket egy varázslatos felnőtt SzomatoDráma napra

Amit önmagadban gyógyítasz, azt a generációs vonaladon is gyógyítod!

Tudományosan alátámasztott tény, hogy korai tapasztalataink sejtszinten tárolódnak bennünk.  Ezek alapján hozzuk ösztönös döntéseinket, választunk párt magunknak, neveljük gyermekeinket, sőt, ezek még fizikai egészségünkre is kihatással vannak.

Gyermekként megélt traumáink újra és újra előbukkanhatnak felnőttkorunkban is. Ha ezekre nem válunk tudatossá és az életünket nehezítő minták feldolgozatlanul maradnak, azok a felismerés hiányában közvetlen kapcsolatainkban tükröződhetnek vissza.

És hiába telt el akár több évtized is, a lelkünk mélyén ott gubbaszt bennünk a sérült kisgyermek, aki arra vár, hogy elismerjük a fájdalmát, hogy megadjuk neki azt a törődést és szeretetet, amit talán sosem kapott meg. Amíg ezek a sebek aktívak bennünk, jó, ha tudjuk, hogy ez a gyermek veszi át az irányítást az életünk bizonyos döntései fölött. Addig ismételjük a jól ismert sémáinkat, míg fel nem ismerjük. Itt kezdődik a gyógyulás!

A SzomatoDráma  tűpontosan világít rá az elakadásaid gyökerére! Gyors! Mély! Hatékony!

 

Mi várható ezen a napon?

Kérlek gyere negyed órával előbb.  A tapasztalat azt mutatja, hogy jót tesz pár perc a program előtt, hogy meg tudjunk érkezni lelkileg is.

A felnőtt SzomatoDráma napon a játékok kis csoportban (max. 5-6 fő) intim közegben zajlanak. Nem kell nagy plénum előtt megnyilvánulnod vagy beszélned a Téged foglalkoztató témárólHozzád hasonló játszó társak lesznek jelen, akik segíteni fognak, hogy meg tudd jeleníteni mindazt, ami foglalkoztat. Kis csoportunkban megtapasztalhatod, a teljes elfogadást, a figyelem jelenlétét, a szeretet gyógyító erejét. Ahogyan egy kedves visszajelzésben kaptam, itt „nincs ciki téma”, hiszen tudjuk, hogy a legjobban az betegít, amit elnyomunk magunkban. Amint bepillantást nyerünk egymás belső világába és a tünetek mögötti sors történeteink felfedik magukat, megérezzük azt, hogy mindannyian egyek vagyunk, ugyanolyan fájdalommal küszködünk, csak a díszleteink különböznek.

Páros önismereti játékokkal kezdjük a napot

Szeretetteljes kommunikáción keresztül felvesszük a kapcsolatot a testünkkel és figyeljük, hogy mit szeretne üzenni nekünk. A gondolkodásmódunk, a kapcsolatrendszereink, a boldogsági és elégedettségi szintünk mind tükröt tartanak nekünk arról, ahogyan most vélekedünk magunkról. A testünkből, a sejtjeinkből az egész élettörténetünk képes kibontakozni. A játékok során rálátunk arra, hogy milyen viszonyban vagyunk önmagunkkal, kirajzolódnak mintázatok, melyek mentén az életünket éljük.

Ha valami elcsúszást, diszharmóniát tapasztalunk a SzomatoDráma játékokon keresztül lehetőségünk nyílik, hogy belépjünk önmagunk belső világába átrendezzük, újra keretezzük a valóságunkat, döntéseket hozzunk, megnyitva az utat a saját öngyógyulásunk felé.

Milyen véleménnyel vannak a felnőtt SzomatoDráma napról?

Drága Iza! Őszinte szívvel hálás vagyok azért a szakértelemért és szeretettel teli jelenlétért, amivel végig vezettél a játékomon. Ahogyan finoman, tökéletes ráérzéssel, lágyan irányítottál a legbelsőbb elakadásaim felé, megadtad számomra azt a biztonságos közeget, ahol bátran belengedhettem magam az eltemetett érzésekbe. Ez pedig már vitt magával egészen a csodálatos feloldozásig és (talán túlzónak tűnhet, de nem az) az életmentő gyógyulásig. Szeretettel teli ölelésem: Meli 🙂


Csodálatos volt Izával játszani! Egyszerre tudott vezető és megtartó közeget biztosítani, ahol azt éreztem, hogy bármi megtörténhet és meg is történt! A kedvessége, életszeretete, megértő figyelme segített végig a játékok alatt. Nagyon köszönöm és remélem még sokat fogunk együtt játszani.

Sziszi


Meglepő számomra, hogy idegen emberek milyen rövid idő alatt tudtak ilyen szinten kapcsolódni. Köszönöm! Újra beigazolódott, hogy az érzéseknek erősebbnek kell lenni, mint az észnek


Meglepően mélyre mentünk nagyon rövid idő alatt és valóban éreztem az átalakulást, a megkönnyebbülést. Mint a saját témámban, mint szereplőként éreztem, ahogy a negatív érzések kioldódnak és helyreáll a béke és a szeretet. Nagyon köszönöm, Agi.


Hatalmas élmény! Életformáló Felismerések! Segítség az elakadások oldásában. Nagyon köszönöm az élményt 🙂

Kapcsolódó szolgáltatások:

Értékelések:

Felnőtt SzomatoDráma nap termékről 1 értékelés

    Kata
    Megérkezel. Izgulsz. Aztán hirtelen megérzed, hogy itt jó helyen vagy. Biztonságban érzed magad. Megengedő, elfogadó, gyógyító biztonságban. Érzed, hogy finom figyelemmel kísérnek, támogatnak, megtartanak, miközben beleengeded magad a játékba és megtapasztalod, hogy a tested pontosan tudja, mire van szüksége, hogy egyensúlyba kerüljön. Nekem ilyen érzés.
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük