Ingyenes webinar! Hogyan válhatunk gyermekeink legjobb szüleivé, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatot teremthessünk velük? Kattints ide!

Résztvevői élmények, valós visszajelzések

Dr. Buda László ajánlása

Orvos, pszichiáter, pszichoterapeuta, a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója

„Kóka Izabella az általam kiemelten ajánlott SzomatoDráma Szakemberek közé tartozik. Régóta ismerem, személyét nagyra becsülöm, szakmai munkájában megbízom. Elméleti tudását, játékvezetői tapasztalatait, csoportvezetési készségeit folyamatosan bővíti, rendszeresen részt vesz az általam tartott módszertani továbbképzéseken. Fordulj Izához bizalommal, jó szívvel ajánlom!

„Iza munkáját hosszú évek óta van lehetőségem figyelemmel kísérni, és sokszor dolgoztunk/dolgozunk is együtt. Rendkívül mély érzésű, alapos felkészültségű Játékvezető Szakember. A hozzá fordulók a legjobb kezekben vannak mind szakmailag mind emberileg egyaránt. Megtart, kísér, biztonságot ad. Szívből ajánlom Őt! 💖

Oláh Kata ajánlása​

Pszichológus, SzomatoDráma Szakember és a módszer hivatalos oktatója

Iza kedvessége, figyelme, elfogadó szeretete és kisugárzása, profi szakmai tudása, hozzáállása oázis annak, aki testi-lelki tünetekkel, problémákkal érkezik hozzá legyen akár felnőtt vagy gyermek… a konzultációt, programot követően bizonyosan vaskos terhektől megkönnyebbülten, felszabadultabban, az addig bonyolult dolgok megértésének lendületével fog távozni. Szívből ajánlom!”

Pataki Bea ajánlása​

Szakember, a Gyermek SzomatoDráma megálmodója és oktatója, a felnőtt SzomatoDráma hivatalos oktatója

„SzomatoDrámával most találkoztam először. Nagyon mély megéléseket éltem át a testemmel való kapcsolatfelvétel nyomán. Ezt a mindennapokba biztos tovább viszem. Nagyon mély megéléseim voltak, amelyeket még emésztenem kell.”

Julcsi

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

„Emberi tisztelet és szeretet hatotta át a napot. Profizmus, őszinteség, mélyre látás jellemezte a játékomat. Nehezen nyíltam, de Iza érzékenysége segített közelebb kerülni önmagamhoz. Biztos, hogy nem ez volt az utolsó alkalom.

Péter

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

Egy napot kaptam önmagam tükörtermében. Iza egész napos figyelme, gyengédsége, és vezetése mindvégig kísérte a napot. Ugyan a téma nem adott, a módszer, a folyamat és a tér mindig megmutatja, hogy mi is van valójában, ezzel pedig biztonságos közegben nézhettem szembe, ülhettem le vele beszélgetni, hogy végül békesség töltsön el. Köszönöm(szivecske)”

Enci

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

„Nagy ellenállással érkeztem, de már a délelőtt sikerült elengedni és átfordítani kíváncsisággá. Ismét sikerült egy-két hagymahéjat lehúzni, ami nagy felismeréseket hozott. Hálás köszönet Iza figyelmes és szeretetteljes játékvezetéséért, ami nélkül sem a játék nem lett volna eredményes, sem a megélésem ennyire mély.”

Judit-Csilla

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

„Drága Iza! Őszinte szívvel hálás vagyok azért a szakértelemért és szeretettel teli jelenlétért, amivel végig vezettél a játékomon. Ahogyan finoman, tökéletes ráérzéssel, lágyan irányítottál a legbelsőbb elakadásaim felé, megadtad számomra azt a biztonságos közeget, ahol bátran belengedhettem magam az eltemetett érzésekbe. Ez pedig már vitt magával egészen a csodálatos feloldozásig és (talán túlzónak tűnhet, de nem az) az életmentő gyógyulásig. Szeretettel teli ölelésem!”

Meli

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

„Csodálatos volt Izával játszani! 

Egyszerre tudott vezető és megtartó közeget biztosítani, ahol azt éreztem, hogy bármi megtörténhet és meg is történt! A kedvessége, életszeretete, megértő figyelme segített végig a játékok alatt. 

Nagyon köszönöm és remélem még sokat fogunk együtt játszani.”

Sziszi

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

Iza profi Játékvezető. Nagyon tetszett, hogy mindvégig a háttérben maradt, de amikor kérdezett mindvégig a lényeget világította meg. Nagyon sokat kaptam. Köszönöm.

Marci

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

Köszönöm a biztonságos környezetet, amelyben el tudtuk engedi magunkat és meg mertünk nyílni. Köszönöm a játékvezetést, amellyel nem irányítani akartad a játékokat, csak a szükséges pillanatokban kérdésekkel megmutatni a lehetséges irányokat. Köszönöm az odafigyelést.

Ingrid

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

Nagyon köszönöm Izának a felismerésekkel teli utazást, ami a mai napon ért. Empátia, bölcsesség, rendkívüli hozzáértés, ami őt jellemzi. Sokat segített nekem!! Hálás köszönet érte.

Renáta

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

Az első SzomatoDrámás élményem volt. Kissé félve érkeztem ide, egy igen nehéz élethelyzet kellős közepén. De már az első játéknál éreztem, jó helyen vagyok. Izának sikerült olyan légkört teremtenie, mely öt vadidegen ember között elmélyítette a kapcsolatot, támogatást. Köszönöm, hogy végigvezettél ezen az élményen. Szerintem nemsokára még találkozunk. 🙂

Kata

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

A fejemben lévő rendezői változat nem valósult meg, helyette viszont olyan intenzív és mély érzésekkel átitatott jelenet elevenedett meg, amiért részemről megkapja az Oscart az összes szereplő és Iza leginkább. Hála és köszönet.

Hédi

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

Drága Iza!

Őszinte szívvel hálás vagyok azért a szakértelemért és szeretettel teli jelenlétért, amivel végig vezettél a játékomon. Ahogyan finoman, tökéletes ráérzéssel, lágyan irányítottál a legbelsőbb elakadásaim felé, megadtad számomra azt a biztonságos közeget, ahol bátran belengedhettem magam az eltemetett érzésekbe. Ez pedig már vitt magával egészen a csodálatos feloldozásig és (talán túlzónak tűnhet, de nem az) az életmentő gyógyulásig.

Szeretettel teli ölelésem:

Meli

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5

Fantasztikus erejű belső utazás volt, amely mindannyiunk életében pozitív nyomot hagy. A SzomatoDráma rávilágított arra, hogy a testünk nem csak jelez és beszél hozzánk, hanem hall is minket és a gyógyító játékok segítségével meggyógyíthatjuk testi- lelki bajainkat, oldhatjuk blokkjainkat, új perspektívába léphetünk. Ehhez olyan csodalélekre, vezetőre, mentorra van szükség, aki profizmusával, gyönyörű lelkével és empátiájával kísér minket az úton. Iza ilyen! Örök hálával tartozom neki.

Orsi

Felnőtt SzomatoDrámáról

5/5
0 +
Résztvevői mosoly
0 +
Elégedett résztvevő
0 +
játék levezetése
0 +
Év szakmai tapasztalat