Ingyenes webinar! Hogyan válhatunk gyermekeink legjobb szüleivé, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatot teremthessünk velük? Kattints ide!

Egyéni konzultáció a SzomatoDráma módszerével

(1 vásárlói értékelés)

25.000 Ft

Mikor érdemes az egyéni konzultációt választani?

Ha nehezen nyílsz meg mások előtt és biztonságosabban éreznéd magad, ha nem lenne ott más, miközben feltárod legmélyebb fájdalmad, akkor az egyéni konzultáció nagyszerű lehetőséget biztosít arra, hogy bepillantást nyerjél belső világodba.

Nem csak beszélgetni fogunk, hanem a SzomatoDráma módszerét használva kivetítjük a térbe mindazt ami téged foglalkoztat. Lehet, hogy már van elképzelésed, hogy mi okozhatja az elakadásod, de engedd magad meglepni, ha teljesen új megvilágításban jelennne meg a témád. Felveheted a kapcsolatot a testeddel, tüneteiddel, mindazzal, ami benned zajlik. Életed szereplői megelevenednek, kommunikálnak, éreznek…olyan mintázatokra, elakadásokra láthatsz rá, melyek eddig teljesen homályban voltak.

Ez a 90 perc csak rólad szól. Rád figyelek, puhán kísérlek az általad választott úton. Nem mondom meg mit tegyél, hogyan döntsél, de nem is lesz szükséged rá, hiszen a saját élményeid, érzéseid fognak választ, megoldást nyújtani.

Kapcsolódó szolgáltatások:

Értékelések:

Egyéni konzultáció a SzomatoDráma módszerével termékről 1 értékelés

    Tápai Zsófia
    Egy nagyszerű szakembert ismerhettem meg. Az első beszélgetésünk alkalmával, már úgy éreztem, hogy több éve ismerjük egymást. Így azt gondolom remekül tudtunk együtt dolgozni az el akadásaimon. Hálásan köszönök szépen mindent Iza! Ha szükségem lesz segítségre.. csak téged foglak keresni. Bárkinek akinek szüksége van segítségre, keresse Izát, nem fog csalódni.
Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük