Ingyenes webinar! Hogyan válhatunk gyermekeink legjobb szüleivé, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatot teremthessünk velük? Kattints ide!

Felnőtt SzomatoDráma Délután

23.000 Ft

Játékos, kreatív, önismereti és terápiás módszerekkel kerülsz közelebb testi tüneteidhez, lelki elakadásaidhoz. Új nézőpontokkal gazdagodhatsz, ráláthatsz a benned zajló folyamatok hátterére, a hozott mintáidra, de egyúttal lehetőség is nyílik arra, hogy ezeket felismerve átírd, újratervezd az életed. Ez a program felnőtteknek szól.

A felnőtt SzomatoDráma délután játékai kis csoportban (max. 5 fő) intim közegben zajlanak. 16:00-21:30-ig zajlik a foglalkozás. Kérlek, válassz időpontot: 

Kedvesek, hívlak benneteket egy varázslatos felnőtt SzomatoDráma Délutánra

Kinek ajánlom a délutáni programot??

Azoknak ideális megoldás, akik az idővel zsonglőrködnek és nehezen tudják megoldani, hogy egy teljes napra kiszakadjanak a mindennapok valóságából, és határozott igényük van a változásra!

Kevesebbet kapok, mint az egész napos programon? 

NEM. Ugyanúgy lesz egy nagy játékod, ahol te vagy a főszereplő és az általd hozott témát dolgozzuk fel a játszótársak segítségével. Ezen az alkalmon max. négy folyamatra van lehetőség, -ellentétben az egész napos programokkal- és a játékok között sem tartunk majd hosszabb szüneteket.

Páros, összehangoló játékokkal kezdjük a délutánt, haladva egyre beljebb belső világunk felé. Közelebb kerülünk testi tüneteinkhez, lelki elakadásainkhoz, hogy szeretettel átölelve, egy új nézőpontból tekinthessünk rá az egész eddigi életünkre.

Az újra rendeződéshez nem elég az, hogy az elménkkel megértünk valamit, arra van szükségünk, hogy az egész rendszerünk egy teljesen új hullámhosszra kerüljön. Ebben a mély lelki folyamatban tudlak kísérni Téged. Nem mondom meg, hogy merre menjél és azt sem, hogy mi lenne számodra az ideális megoldás, erre Te fogsz rátalálni a játszó társaid segítségével, Önmagad tükörtermében.

Mi várható ezen a délutánon?

Kérlek gyere negyed órával előbb.  A tapasztalat azt mutatja, hogy jót tesz pár perc a program előtt, hogy meg tudjunk érkezni lelkileg is.

16.00-21.30 ig tart a program, de kérlek kezeld rugalmasan, ha pár percel tovább maradnánk. Legkésőbb 22.00 óráig mindenképp befejezzük.

A felnőtt SzomatoDráma délutánon a játékok kis csoportban (max. 5 fő) intim közegben zajlanak. Nem kell nagy plénum előtt megnyilvánulnod vagy beszélned a Téged foglalkoztató témárólHozzád hasonló játszó társak lesznek jelen, akik segíteni fognak, hogy meg tudd jeleníteni mindazt, ami foglalkoztat. Kis csoportunkban megtapasztalhatod, a teljes elfogadást, a figyelem jelenlétét, a szeretet gyógyító erejét. Ahogyan egy kedves visszajelzésben kaptam, itt „nincs ciki téma”, hiszen tudjuk, hogy a legjobban az betegít, amit elnyomunk magunkban. Amint bepillantást nyerünk egymás belső világába és a tünetek mögötti sors történeteink felfedik magukat, megérezzük azt, hogy mindannyian egyek vagyunk, ugyanolyan fájdalommal küszködünk, csak a díszleteink különböznek.

Páros önismereti játékokkal kezdjük a délutánt

Szeretetteljes kommunikáción keresztül felvesszük a kapcsolatot a testünkkel és figyeljük, hogy mit szeretne üzenni nekünk. A gondolkodásmódunk, a kapcsolatrendszereink, a boldogsági és elégedettségi szintünk mind tükröt tartanak nekünk arról, ahogyan most vélekedünk magunkról. A testünkből, a sejtjeinkből az egész élettörténetünk képes kibontakozni. A játékok során rálátunk arra, hogy milyen viszonyban vagyunk önmagunkkal, kirajzolódnak mintázatok, melyek mentén az életünket éljük.

És ha valami elcsúszást, diszharmóniát tapasztalunk a SzomatoDráma játékokon keresztül lehetőségünk nyílik, hogy belépve önmagunk belső világába átrendezzük, újra keretezzük a valóságunkat, megnyitva az utat a saját öngyógyulásunk felé.

Milyen véleménnyel vannak a felnőtt SzomatoDráma délutánról?

Drága Iza! Őszinte szívvel hálás vagyok azért a szakértelemért és szeretettel teli jelenlétért, amivel végig vezettél a játékomon. Ahogyan finoman, tökéletes ráérzéssel, lágyan irányítottál a legbelsőbb elakadásaim felé, megadtad számomra azt a biztonságos közeget, ahol bátran belengedhettem magam az eltemetett érzésekbe. Ez pedig már vitt magával egészen a csodálatos feloldozásig és (talán túlzónak tűnhet, de nem az) az életmentő gyógyulásig. Szeretettel teli ölelésem: Meli 🙂


Csodálatos volt Izával játszani! Egyszerre tudott vezető és megtartó közeget biztosítani, ahol azt éreztem, hogy bármi megtörténhet és meg is történt! A kedvessége, életszeretete, megértő figyelme segített végig a játékok alatt. Nagyon köszönöm és remélem még sokat fogunk együtt játszani.

Sziszi


Meglepő számomra, hogy idegen emberek milyen rövid idő alatt tudtak ilyen szinten kapcsolódni. Köszönöm! Újra beigazolódott, hogy az érzéseknek erősebbnek kell lenni, mint az észnek


Meglepően mélyre mentünk nagyon rövid idő alatt és valóban éreztem az átalakulást, a megkönnyebbülést. Mint a saját témámban, mint szereplőként éreztem, ahogy a negatív érzések kioldódnak és helyreáll a béke és a szeretet. Nagyon köszönöm, Agi.


Hatalmas élmény! Életformáló Felismerések! Segítség az elakadások oldásában. Nagyon köszönöm az élményt 🙂

Kapcsolódó szolgáltatások:

Értékelések:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Felnőtt SzomatoDráma Délután” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük