Ingyenes webinar! Hogyan válhatunk gyermekeink legjobb szüleivé, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatot teremthessünk velük? Kattints ide!

Egyéni Konzultáció- Gyermek, Kiskamasz SzomatoDráma

23.000 Ft

Miben segít gyermekednek ez a program?

Félelem, szorongás, viselkedési zavarok, iskolai bántalmazás, csoportba való beilleszkedés, tanulási nehézségek, visszahúzódás, fizikai panaszok, mint- körömrágás, hajtépés, dühkitörés, allergia, álmatlanság stb.-

Az egyéni figyelem, a dramatikus,- önismereti- játékok segítenek a gyerkőc belső világában eligazodni. Ráhangolódom arra, hogy mit érez és mire lehet szüksége. Közösen megkeressük az erőforrásait, amire a hétköznapokban is támaszkodhat, ami segíti őt. A játék teret nyújt a tiszta és önfeledt boldogság megélésének és a belső gyógyulásnak egyaránt.

Visszajelzések gyerekektől:

 

A programon, a gyógyító játék keretein belül inspirált helyzetbe kísérem a gyerkőcöt, ahol be tud lépni saját belső világába, ahol személyes kapcsolatot alakít ki a tüneteivel. Célzott önismereti játékok segítségével (rajzolás, kivetítés, szerep játék stb.) arra bíztazom, hogy kijátssza magából mindazon érzéseit, amelyekre talán szavai sincsenek. Teret kap arra, hogy megélhesse és beszélhessen az őt foglalkoztató dolgokról, hogy elháruljanak az akadályok és beindulhassanak az öngyógyító folyamatok.

Minden tünet mögött, legyen az viselkedésbeli mint,-a visszahúzódás, dühkitörés, vagy akár fizikai panasz- felgyülemlett, ki nem vezetett energia rejtőzhet, amely kiáramlásra vár. Ha az energia akadályoztatva van, beszorul a gyerek testébe, -az egész rendszerébe- és ott fejti ki negatív hatását.
A Gyermek SzomatoDráma játékos, önismereti és terápiás módszere segíti a gyerekek személyiségén belül feloldani és elsimítani az érzelmi feszültségeket és ezáltal egy boldogabb, felszabadult állapotot létrehozni, mert nekik csak arra van szükségük, hogy gyerekek legyenek!

Talán még soha nem volt ennyire fontos a gyerekeinkre irányuló értő, elfogadó szeretetteljes figyelem, mint napjainkban. A sok nehézség, zűrzavar, megpróbáltatás, ami sajnos a mindennapjaink része, bennünk felnőttekben is sok szorongást, félelmet, stresszt generál, amit ők tűpontosan éreznek. A gyerekek visszatükrözik a körülöttük lévő világot és reagálnak rá, ahogy tudnak. Az iskolai környezetben megélt érzelmi viharok, a rájuk nehezedő nyomás, elvárások, bántalmazás…mind-mind nagyon megviseli az érzékeny idegrendszerüket.

Csoportos vagy egyéni konzultációt válasszak?

Egyéniben az összes figyelmem csak az övé, csoportban a kis pajtásokkal való együtt játszás a gyógyító. Korosztály és egyén függő hogy, kinek melyik az ideális. Gyakran javaslom az egyéni alkalom után a csoportos foglalkozást, ahol megtapasztalhatja, hogy milyen nagyszerű érzés egy igazán elfogadó közegben lenni, ahol barátságos kortársak veszik őt körül.

A SzomatoDráma gyógyító játék egyszerre ad örömet és szabadít fel a nehéz, nyomasztó érzések alól. A fantázia és az őszinte rácsodálkozás, a spontaneitás csodálatos birodalmába repülünk vissza egy- egy alkalom során. A játék teret nyújt a tiszta és önfeledt boldogság megélésének és a belső gyógyulásoknak egyaránt.

 Szeretettel várom gyerkőcödet a Varázsszőnyegemen, ha testi-lelki-viselkedésbeli zavarok nehezítik a mindennapjaitokat.

Ha szeretnéd, hogy gyermeked:- kijátssza magából a szorongást,
– beszélhessen az érzéseiről és kimondhassa, ami neki fáj, ami zavarja őt
– kapcsolatba kerüljön testi tüneteivel,
– s ezek által beindulhassanak öngyógyító folyamatai, akkor ez a program nektek szól!

A gyógyító játékokban megoldást keresünk a gyermek problémájára, reményt adunk neki, segítünk abban, hogy az energiáit a tünetek helyett a saját fejlődésére fordíthassa.

„Gyógyító Játék előnyös „mellékhatása”, hogy segíthet egyes gyermekbetegségek, viselkedészavarok, szorongások, krónikussá vált tünetek enyhítésében, mindenekelőtt azáltal, hogy a tünetek sajátos nyelvét megértve azonnal megtalálhatjuk az összefüggést a gyermek testében, viselkedésében és a lelkében zajló folyamatok között. Továbbá a Gyógyító játékok azonnali lehetőséget kínálnak a cselekvésre, a megoldásra. A gyermek így bátorítást kap intuíciója használatára, a saját lelki erejére való támaszkodásra, erősítve ezzel az egészséges önbecsülést és az életrevaló, derűs énképviseletet” Pataki Bea, a gyermek SzomatoDráma megálmodója.

Kapcsolódó szolgáltatások:

Értékelések:

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Egyéni Konzultáció- Gyermek, Kiskamasz SzomatoDráma” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük