Ingyenes webinar! Hogyan válhatunk gyermekeink legjobb szüleivé, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatot teremthessünk velük? Kattints ide!

Előre jelzett a testem, hogy nem mindennapi találkozásban lesz részem, de még én se számítottam arra, ami ezután következett

Kedvesek!💗💗💗

Tegnap egy tündéri kis hölgy járt nálam egyéni konzultáción. Izgatottan vártam a fiatal lányt, már előre jelzett a testem, hogy nem mindennapi találkozásban lesz részem.

Amíg fogadni tudtam, elmerengtem a saját tizennégyéves kori énemen. Eszembe jutott az a sok magányos óra, mikor úgy éreztem, hogy senki nem ért, sőt, nem is lát engem. A szülők csatározásai és a mindennapi gondok között valahol eltűntem, láthatatlanná váltam. 

A két évvel fiatalabb öcsém mindig elvitte a showt, folyton érte aggódtak, miatta veszekedtek, és mivel én jó kislány voltam, velem nem volt baj, rám nem kellett figyelni.

Emlékszem mennyire szomjaztam, hogy észrevegyenek, hogy milyen nagy szükségem lett volna, hogy bátorítsanak, hogy el tudjak igazodni legalább önmagamon belül. De a tükör, amiben viszont láttam magam homályos volt és torz.

Sem idő, sem energia nem adatott arra, hogy az én kiskamasz lelkemmel foglalkozzanak, így tizennégy évesen teljesen összezavarodva, torz testképpel a világ legrondább lányának éreztem magam. 

A kis kliensemen keresztül egykori önmagamat is gyógyítottam. Bátorítottam őt, elmondtam neki, hogy mennyire nagyszerű lány, hogy minden rendben van vele, hogy amit érez az valós.

Együtt kerestük a megoldást a hogyanokra, kérdéseket válaszoltunk meg, határokat jelöltünk ki, érzéseket, vágyakat, hiányokat azonosítottunk és fejeztünk ki. Ennek a fiatal lánynak, – mint mindannyiunknak- arra van szüksége, hogy legalább egyvalaki legyen a környezetében, aki valóban látja, érzékeli őt, akihez fordulni tud, ha nehézben van, aki meghallgatja és legitimálja az érzéseit. 

Számomra ajándék volt ez a találkozás, mint ahogyan a kapott csodás visszajelzés is. 

Vigyázzunk és figyeljünk egymásra.   

Szeretettel 

Iza

SzomatoVarázs Kóka Izabella - SzomatoDráma

Szia! A nevem Kóka Izabella, a Te minősített SzomatoDráma Játékvezetőd

Köszönöm, hogy olvasod a blogot és követsz minket. Résztvevőink visszajelzései szerint a Varázsszőnyegünkön játszani olyan, mintha egy puha felhőn ülve kémlelnék a valóságot. Bármilyen nehéznek is tűnik a játék, a megélt szerepek, mégis teljes biztonsággal mutathatod meg önmagad, mert elfogadás és nagyrabecsülés fogadja mindazt, amit meg tudsz osztani velünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 +
Résztvevői mosoly
0 +
Elégedett résztvevő
0 +
játék levezetése
0 +
Év szakmai tapasztalat