Ingyenes webinar! Hogyan válhatunk gyermekeink legjobb szüleivé, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatot teremthessünk velük? Kattints ide!

Néha félelmemben sikítottam, majd beleengedtem magam a zuhanásba és rettegve, de bízva abban, hogy nem fogok becsapódni

Kedvesek!💗💗💗

Önismeret vs önszeretet.

Sokunkat megviselt ez a pár hónap ( év) érzelmileg és fizikailag is. Olyan érzés volt számomra, mint egy energetikai hullámvasúton való utazás.

Néha félelmemben sikítottam, majd beleengedtem magam a zuhanásba és rettegve, de bízva abban, hogy nem fogok becsapódni, hogy a gondviselés az utolsó pillanatban felemel. És eddig mindig felemelt.

Mély hála és szeretet van bennem, ha arra gondolok, hogy milyen sokan voltatok körülöttem, mikor nehézben voltam, hogy mennyi segítő kéz és szív nyúlt ki értem, hogy ne süllyedjek el a fájdalmam mocsarában. Bízom benne, hogy egyszer sikerül vissza adni mindazt a jót, amit általatok kaptam.

Minden nehézség ellenére az elmúlt évek pozitív hozadéka, hogy végre megtanultam bízni.

Önmagamban és egy nálamnál sokkal Nagyobb erőben. Már nem akarok minden áron, hanem kérek, de alázattal tudom fogadni azt is, ha nem az én elképzeléseim szerint történnek a dolgok.

Már rá tudok hagyatkozni az Életre akkor is, ha egyáltalán nem látom a hogyant, és végre a sok-sok önismeret után, azt hiszem, hogy megérkeztem az önszeretet állapotába is. Észreveszem és megélem az apró öröm pillanatokat, empátiával és elfogadással fordulok önmagam felé.

És igen, tisztában vagyok, hogy lesznek nehezebb és könnyebb időszakok, de ha ki billenek, már van hova visszanyúlnom. Vannak eszközeim, társas kapcsolataim, akik megtartanak, akik úgy szeretnek, ahogy vagyok. 

Öleléssel,

Iza

SzomatoVarázs Kóka Izabella - SzomatoDráma

Szia! A nevem Kóka Izabella, a Te minősített SzomatoDráma Játékvezetőd

Köszönöm, hogy olvasod a blogot és követsz minket. Résztvevőink visszajelzései szerint a Varázsszőnyegünkön játszani olyan, mintha egy puha felhőn ülve kémlelnék a valóságot. Bármilyen nehéznek is tűnik a játék, a megélt szerepek, mégis teljes biztonsággal mutathatod meg önmagad, mert elfogadás és nagyrabecsülés fogadja mindazt, amit meg tudsz osztani velünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 +
Résztvevői mosoly
0 +
Elégedett résztvevő
0 +
játék levezetése
0 +
Év szakmai tapasztalat