Ingyenes webinar! Hogyan válhatunk gyermekeink legjobb szüleivé, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatot teremthessünk velük? Kattints ide!

Hangos zsivaj, önfeledt gyermeki kacagás, sikongás kísérte az önismereti játékokat a Gyermek SzomatoDrámán

Drága Gyerkőcök! 💗💗💗   

Mélységes hála és csodálat tölt el minden alakalommal, mikor veletek lehetünk. Páran félelemmel, bizalmatlanul érkeztetek hozzánk, nem tudtátok, hogy mire számítsatok.

Féltetek attól, hogy itt is bántani fognak, mint oly sok helyen…

Szorongásotok szinte betöltötte a teret, volt, akit úgy kellett besimogatni az ajtón, annyira bizalmatlanul tekintett ránk és a világra.

És mindezzel együtt mégis bizalmat szavaztatok nekünk, jöttetek velünk, benne voltatok minden mókában, kíváncsian, nyitottan fogadtatok minden ötletet.

Hangos zsivaj, önfeledt gyermeki kacagás, sikongás kísérte az önismereti játékokat. A feloldódás, a megkönnyebbülés észrevétlenül kúszott be közénk, ahogy megéreztétek, hogy itt valami különleges dolog történik, hogy itt nem kell tartani a másiktól, mert elfogadással és szeretetteljes pajtásokkal vagytok körülvéve, akik hasonlóak, mint ti.

Egy igazi csoda délutánt töltöttünk együtt, a gyógyító játékok révén rátaláltatok az erőforrásaitokra, megéreztétek, hogy milyen érzés bátornak lenni, hogy ki tudtok állni magatokért, élményt kaptatok arról, hogy mennyire fontosok és szerethetőek vagytok. Búcsúzáskor csillogó szemeitek, ölelő karjaitok és a fülünkbe suttogott kérdéseitek, hogy mikor jöhettek legközelebb könnyeket csalt a szemünkbe és megerősítést kaptunk, hogy érdemes csinálni. Értetek mindenképp.

Kedves Szülők, Pedagógusok 

Ha azt érzékelitek, hogy a gyerkőcötök szorongással és annak tüneteivel küszködik, netán fizikai vagy viselkedésbeli tünetek nehezítik a mindennapokat, tudjatok róla, hogy van egy hely, ahol a Gyógyító Játékok segítségével kijátszhatja magából mindazt, ami a belső világát feszíti. 

SzomatoVarázs Kóka Izabella - SzomatoDráma

Szia! A nevem Kóka Izabella, a Te minősített SzomatoDráma Játékvezetőd

Köszönöm, hogy olvasod a blogot és követsz minket. Résztvevőink visszajelzései szerint a Varázsszőnyegünkön játszani olyan, mintha egy puha felhőn ülve kémlelnék a valóságot. Bármilyen nehéznek is tűnik a játék, a megélt szerepek, mégis teljes biztonsággal mutathatod meg önmagad, mert elfogadás és nagyrabecsülés fogadja mindazt, amit meg tudsz osztani velünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 +
Résztvevői mosoly
0 +
Elégedett résztvevő
0 +
játék levezetése
0 +
Év szakmai tapasztalat