Ingyenes webinar! Hogyan válhatunk gyermekeink legjobb szüleivé, hogy őszinte és szeretetteljes kapcsolatot teremthessünk velük? Kattints ide!

Küzdelem, félelem, reménytelenség, majd a hamvaiból feltámadt főnixmadár repülése a SzomatoDráma segítségével

Kedvesek❣❣❣

Fogadjátok szeretettel egy végtelenül bátor hölgy csodás visszajelzését. Te is részese lehetsz egy ilyen csodának💖💖💖

„Kedves Iza!
Végtelenül hálás vagyok Neked, hogy több évtizede hordozott gyerekkori traumát sikerült a te játékvezetéseddel megjeleníteni, majd kioldani a varázsszőnyegen.


Megfoghatatlan félelem volt bennem, hogy szembenézzek életem legsötétebb időszakával, de te megteremtetted azt a biztonságos hálót, amiben ugrani mertem. Apró finom lépésekkel haladtunk és végig úgy éreztem, hogy fogod a kezem. Bármikor lehetőségem lett volna ki-chekkolni a megélt félelmeim érzéséből, de valahogy azt éreztem, hogy ez egy MOST VAGY SOHA helyzet.


Türelmesen vezettél végig a folyamaton, mindig csak egyet léptünk előre. Egészen addig amíg azt éreztem, hogy nagy levegő…….és ugrottam! Remegve, zokogva elmerültem életem legnagyobb félelmébe! Olyan volt ez, mint egy fekete lyuk, egy remegő zuhanás….amiben csak bízhatunk, hogy egyszer vége lesz. …..És vége lett. Újjászülettem!


Azt az az érzést, ami ez után jött szavakban nem tudom megfogalmazni. Mintha kitéptem volna magam egy 50 éve bebábozódott testből. Kitudtam nyújtózkodni, felemeltem a kezeimet, körbenéztem és rácsodálkoztam a Világra. A levegő friss volt és élettel teli, vállamról mázsás súlyok szakadtak le, mintha még pár centit nőttem is volna, ahogy kihúztam magam Végtelem öröm töltötte el a testem és a lelkem!
Szabad lettem – szabad vagyok!
Teljesen más embernek érzem magam, végtelenül hálás vagyok neked! Köszönöm még egyszer!”

Kár lenne tagadni, hogy elsírtam magam, mikor elolvastam. Lelki szemeim előtt újra megjelent az egész folyamat, láttam a hölgy küzdelmét, félelmét, reménytelenségét, majd a hamvaiból feltámadt főnixmadár repülését💖

Imádom a hivatásom🥰🥰

Itt tudsz jelentkezni, ha érzed a hívást (Kattints ide).

Szeretetteljes ölelésem
Iza

SzomatoVarázs Kóka Izabella - SzomatoDráma

Szia! A nevem Kóka Izabella, a Te minősített SzomatoDráma Játékvezetőd

Köszönöm, hogy olvasod a blogot és követsz minket. Résztvevőink visszajelzései szerint a Varázsszőnyegünkön játszani olyan, mintha egy puha felhőn ülve kémlelnék a valóságot. Bármilyen nehéznek is tűnik a játék, a megélt szerepek, mégis teljes biztonsággal mutathatod meg önmagad, mert elfogadás és nagyrabecsülés fogadja mindazt, amit meg tudsz osztani velünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

0 +
Résztvevői mosoly
0 +
Elégedett résztvevő
0 +
játék levezetése
0 +
Év szakmai tapasztalat